Вистинска револуционерност во светот на книгите:
„Книгите се многу трепеливи предмети. Ние ги купуваме, а тие чекаат на нас. Со денови, месеци, па дури и со години. Тоа е во ред за книгите, но не и за новите автори. „Ако луѓето не ги читаат книгите кои први се објавени, никогаш нема да стигнат до вторите“, изјавуваат издавачите. Оваа книга, позната како „Книгата која не може да чека“ е иновативен производ кој верува во својата намена дека ќе обезбеди решение за половичното читање и оставањето недовршени книги на полица. Покрај тоа, таа е исто така насочена кон помагање на поновите автори да се читаат нивните книги на креативен начин. Eterna Cadencia соработува со DRAFTFCB од Буенос Аирес, со цел да ја промовира оваа иновација.“
За повеќе детали, проследете го видеото.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРаѓањето на огнот – Сузан Колинс
Следна објаваФото на денот | Точка од која нема враќање
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР