Како да искористите простор за рекламирање низ кој секој ден поминуваат илјадници луѓе, а загарантирано да биде забележан? Подот во метрото е одлично место. Пример за рекламирање на туристичка дестинација во метрото во Сеул, Кореја. Додека уморни патувате накај дома, на момент задлабочете се во брановите и избегајте од секојдневието.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКраток филм за Acqua Di Gio Essenza
Следна објаваДа се има сестра…
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР