Дури и најкреaтивните бизнис (визит) картички не гарантираат деловен успех, но сепак тие се она што се нарекува “прв впечаток“. Затоа, кога веќе се впуштате во некаков бизнис, обрнете внимание на вашата визит картичка и не пропуштајте да ги покажете вашите квалитети на ова мало парче хартија. Сепак, таа е многу повеќе од место за вашите основни информации и контакт; таа е интеракција помеѓу вас, вашиот карактер и компанија од една страна и потрошувачите, клиентите, соработниците од друга.

Ако некогаш се решите за своја бизнис картичка не избирајте обичен бел правоаголник, луѓето повеќе сакаат да си играат и да решаваат загатки. Погледнете го изборот на креативни бизнис картички кои ги избравме за вас и можеби и вие ќе добиете некоја оригинална идеја.

Бизнис картичка за естетска хирургија

Бизнис картички за часови по јога

Бизнис картичка за адвокат за разводи

Бизнис картичка за фризер

Бизнис картичка за VIAGRA

Бизнис картичка за професионален масер

Бизнис картичка за инструктор за вежбање

Бизнис картичка за тобако маркет

Бизнис картичка за брачен советник

Бизнис картичка за чоколадна индустрија

Бизнис картичка за која сами бирате “имиџ“

Бизнис картичка за DJ

Бизнис картичка за стоматолог

Бизнис картичка за месна индустрија

Бизнис картичка за уредувач на зеленило

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЧитањето е во мода
Следна објаваБезвременската боб фризура
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР