Во услови кога читањето станува карактеристика на сепарираното малцинство, но со тенденција таа бројка да доживее рапиден раст со промоцијата на вистинските вредности на малото царство составено од хартија, печатарска боја и соодветен повез во кој се крие конкретна приказна, спремна да Ви го зароби интересот – се соочуваме со бројката од другата страна, односно групата на т.н избегнувачи на книгите.

Во прилог следува едно интересно видео кое содржи запознавање со книгите, упатство за употреба и нивната вредност – производ на шпанскиот сајт www.popularlibros.com, кој во суштина имплицира дека читањето е во мода; ќе Ве насмее и ќе Ве натера истото да го споделувате и раскажувате на пријателите. Погледнете го видеото и следете ги трендовите!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПепел и снег | Најфасцинантната изложба на фотографии
Следна објаваНајкреaтивните бизнис картички
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР