Инспириран од познатата слика на Дали “The Persistence of Memory“, часовникот кој се топи е така дизајниран да може да го обесите на полица или на вашето канцелариско биро. Иако изгледа чудно, тој е часовник со совршен механизам, кој работи перфектно. Изгледа идентично со растопениот џебен часовник на Дали и е навистина одличен подарок за вашите блиски.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФантастични подвижни фотографии
Следна објаваТунел од книги | Romainmôtier
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР