Пунџата е најчест избор на свечена фризура. Може да биде класична, со затегната коса или пак со неколку испуштени прамени. Интересен избор се и ниските пунџи кои се подеднакво романтични и префинети. За преку ден направете лежерна пунџа, разбушавена или малку натапирана на која може да додадете лента или венче.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР