Malagana Design студиото настапува со едно ремек-дело кое Ви ветува дека ќе им „кажете збогум на сепараторите за книги“, од аспект на нивната реализирана идеја под наслов Еквилибриум, односно рамнотежна библиотека. Со својот интересен аблинеарен дизајн, во облик на коцки боцнати една врз друга под агол од 90 степени, оваа полица е уникатно парче мебел кое го привлекува вниманието поради својата намена до точка на изненадување; и, поради својот изглед, до точка на засмејување.

Достапна во сите нијанси на дрво, каде дури и внатрешноста е оставена на Ваш избор. Способна да издржи дури до 160 книги, организираноста и прегледноста се нејзин ас во ракавот.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНекласични портрети на класични музичари
Следна објаваКралица на фризурите | Пунџа
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР