Погледнете ја оваа навистина креативна збирка на рекламни кампањи од маркетинг умовите на Durex. Интересни, забавни, помалку провокативни, а истовремено и крајно поучни, со сериозна порака. Големо браво!

Durex XXL

Биди добар, биди ангел

Среќен ден на татковците!

Durex со вкус на чоколадо

Лавиринт

Поефтино е!

Среќни тетки

Durex за подолго уживање

Durex ултра тенок

Разликата меѓу живот и смрт е 0,003 мм латекс

Durex спонзор за Олимписките игри

Планирање семејство

Durex сугестии

Проста математика

Би оделе ли во овие ситуации без опрема?

Не вели: “Нема да ми се случи мене”

Покажи и среден прст на смртта

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Одлука
Следна објаваФилм: Прометеј
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР