“Секој еден од нас мора да одлучи дали ќе се движи во насока на светлината на креативен алтруизам или во насока на темнината на деструктивен егоизам.” -Мартин Лутер Кинг

Фото | Ерина Богоева

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМалото црно палто од Шанел
Следна објаваНајкреативните рекламни постери на Durex
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР