Овој вкусен сет од чоколади е дело на австралискиот дизајнер Rachael Dunk. Секое чоколатце претставува посебен настан кој се одржал во Сиднеј во 2009 година.

Засега ова дело е само концепт кој би требало да се подржи во иднина, но дотогаш веруваме дека дури и да сте на диета не би можеле да одолеете на овие мали, слатки задоволства.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДлабоко плаво | Federico Beltrán Masses
Следна објаваФото на денот | Непристојна принцеза?
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР