Rolls-Royce го претстави својот нов Champagne Chest ковчег, кој е луксузен и екстравагантен, токму колку што и очекуваме од познатиот бренд …

Опишан како “аксесоар кој ќе ве плени, погоден за најекстравагантни средини – од супер јахти до тераси на приватни резиденции”. Ковчегот за шампањ е изработен од машински обработен алуминиум и карбон и е покриен со висококвалитетна кожа и даб.

Дизајнерите на еден убав и екстремно суптилен начин успеаја да го инкорпорираат логото Spirit Of Ecstasy во неговиот изглед.

Rolls Royce Champagne Chest е достапен за купување во сите продавници на брендот Rolls Royce и чини околу 47.000 долари.

Rolls-Royce kovčeg za šampanjacRolls-Royce kovčeg za šampanjacRolls-Royce kovčeg za šampanjacRolls-Royce kovčeg za šampanjac

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајубави торби од Модната недела во Париз!
Следна објаваAnthony Vaccarello за Saint Laurent – вистински шик!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР