The Datai Langkawi – Kedah, Malaysia

Datai Langkawi Resort за прв пат ги отвори своите врати во 1993 година и се смета за едно од најубавите eko-friendly одмаралишта во целиот свет.

Related image

Related image

Čarobno odmaralište na granici prašume i okeana

Datai Langkawi скоро е реновирано и сега има 120 соби, секоја со софистициран ентериер и во совршена хармонија со убавината која ве очекува надвор од одморалиштето.

Related image

Related image

Related image

Архитектот Дидиер Лефорт е човек кој стои зад крајната трансформација, кој ги отстрани застарените детали и внесе чувство на “зелена” енергија во ова одморалиште.

Čarobno odmaralište na granici prašume i okeana

Сепак, круната на овој имот е Datai Estate, кој се протега во должина од 3.500 метри и доаѓа со три приемни соби, пет спални соби, личен батлер и шеф, како и пристап до два поврзани базени.

Related image

Čarobno odmaralište na granici prašume i okeanaČarobno odmaralište na granici prašume i okeana

Image result for datai langkawiČarobno odmaralište na granici prašume i okeana

СПОДЕЛИ
Претходна објаваFendi кампања: “Baguette Friends Forever”!
Следна објаваКонтраверзен Gucci џемпер!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР