Славно враќање на торбата Fendi Baguette …

Омилената торба на хероината од серијата “Секс и градот”, Кери Бредшо, не се откажува …

Fendi Baguette беше една од првите “IT” торби на светот, а сега таа се врати и не планира наскоро повторно да замине.

За својата кампањата пролет / лето 2019 година, брендот Fendi ја врати оваа торба и ангажираше некои од најголемите имиња во индустријата, вклучувајќи го и DJ Peggy Gou и јапонскиот модел Hikari Mori.

Кампањата се фокусира на идејата  “Baguette Friends Forever”, и го истражува целиот спектар на нови и винтиџ модели, со цел да се најде совршенство.

Slavni povratak Fendi Baguette torbe

Slavni povratak Fendi Baguette torbeSlavni povratak Fendi Baguette torbeSlavni povratak Fendi Baguette torbeSlavni povratak Fendi Baguette torbe

СПОДЕЛИ
Претходна објаваVERSACE – машка колекција за есен/зима 2019 година!
Следна објаваВолшебно одмаралиште на граница помеѓу прашума и океан!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР