Познато е дека ниеден процес во човековото тело не може да се одвива без присуство на кислород. На тој начин се постигнува најдобро возможно продирање и до најдлабоките делови на кожата. Првиот чекор за постигнување на совршена кожа е нејзиното чистење. Откако ќе се отсртанат мртвите ќелии се пристапува со т.н вакум масажа и вбризгување на оксиген.

Најновата данска метода ,,DERMAOXY” е револуционерен пронајдок за подмладување на кожата но без хируршки интервенции. Тоа е комбинација на апарати и препарати кои содржат кислород и ги неутрализираат и ги пополнуваат брчките околу очите, им дава волумен на усните и дава сјај на косата.

Ако сакате да поседувате “Холивудски изглед” ќе ви бидат потребни само половина час, толку трае оваа метода. Изгледа примамливо, зарем не?

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР