Image may contain: sky, cloud, outdoor and water

Diego Villaseñor дизајнираше дом во Лос Кабос во Мексико кој е совршен микс на традиционалното и модерното. Локацијата придонесува во совршеноста на дизајнот можеби повеќе од седумдесет проценти.

Погледнете!

Image may contain: pool, sky and outdoor

Image may contain: sky, house and outdoor

Image may contain: plant and outdoor

Image may contain: sky, pool and outdoor

Image may contain: sky, house, outdoor and water

Image may contain: cloud, sky and outdoor

Image may contain: sky, tree, ocean, plant, outdoor and nature

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР