Најубавата сезона сеуште во својот ек, па затоа решивме да Ви го споделиме серијалот на Gabriel, која ни ги нуди најубавите локации на Амстердам прекриени со снег. Уживајте во глетките на холаднската метропола.

Image may contain: sky, tree, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

Image may contain: tree and outdoor

Image may contain: tree, sky, table, bridge, outdoor and water

Image may contain: sky, tree and outdoor

Image may contain: bridge, outdoor and water

Image may contain: tree, sky, plant and outdoor

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: outdoor and water

Image may contain: tree and outdoor

Image may contain: bicycle, tree and outdoor

Image may contain: bridge, tree, table, sky, outdoor and water

Image may contain: one or more people, night, table and outdoor

Image may contain: bicycle, bridge, tree and outdoor

Image may contain: tree, bridge, plant, outdoor and water

СПОДЕЛИ
Претходна објаваАпартман за колекционери на книги!
Следна објаваЏемперите со волани го освоија Интернетот!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР