Повеќе од задоволство ни е да Ви претставиме еден уникатен македонски YouTube профил, наречен TK Base, кој прави едукативни видеа за секојдневните работи кои не опкружуваат. Со TK Base учиме нови работи лесно и го збогатуваме нашето секојдневие. Погоре можете да го погледнете нашето омилено видео кое објаснува зошто ако го промениме нашиот начин на размислување го менуваме целиот свет околу нас!

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објава`Niksen`-холандски концепт на живеење!
Следна објаваМоден тренд: Mango – торба од перли!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР