Парижанецот Ludwig Fabre го експресираше својот одличен вкус за архитектура и ги документираше геометриските симетрични форми на црквите во Копенхаген, Данска. Благодарение на совршено изведената композиција и игра со светлината, Fabre ја акцентираше убавината на високите тавани и елегантните бели цигли.

Image may contain: indoor

Image may contain: table and indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor

 

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР