No automatic alt text available.

Illusdreamer е екстремно талентирана група на средношколци за привремена уметност од Senegal High School во Хонг Конг. Нивниот талент тие го експресираат преку цртежи со креда на училишната табла и ние сме вчудоневидени колку добро изгледа, а мора да признаеме дека и срцето малку ни се скрши кога видовме како професорите ги бришат нивните уметнички дела.

Image may contain: one or more people

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: plant and outdoorNo automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: indoor

 

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР