Малку забава…

Љубовта доаѓа во различни форми и е многу повеќе од романтичните гестови кои се прикажани во филмовите. Љубовта се гледа во секојдневните не – толку совршени мигови.  Amanda Oleander илустрира неконвенционални љубовни приказни за да ја прикаже љубовта во што поприродно светло.

Image may contain: one or more peopleNo automatic alt text available.

Image may contain: one or more people

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person, sitting

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР