No automatic alt text available.


No automatic alt text available.


The French Banksy е псевдонимот позади кој се крие францускиот уличен уметник Dran. Без влакна на јазикот, дрски и неверојатно точни пораки се испраќаат со неговите дела. Како што Шекспир во Хамлет би кажал „Нешто е труло во државата Данска…“, така Дран ги искажува сите трули работи во денешното општество. Го потенцира човековиот егоизам, нашата суровост кон немоќните, бруталниот систем во кој децата се развиваат.

Во прилог можете да ги погледнете делата на Дран, а доколку сте фан, можете да го заследите на Instagram.

Image may contain: outdoor

No automatic alt text available.No automatic alt text available.

Image may contain: 1 personNo automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 1 person

Image may contain: indoor

Image may contain: drawing

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person, smiling

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people and people sitting

No automatic alt text available.

Image may contain: outdoor

Image may contain: 1 person, standing and beard

Image may contain: grass, outdoor and nature

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people and people sitting

No automatic alt text available.

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people

No automatic alt text available.

Image may contain: 1 person

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: one or more people and outdoor

No automatic alt text available.

 

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОва се парфемите кои ги заведуваат мажите!
Следна објаваКако до совршена празнична фотографија?
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР