Откако веќе го одбележавме официјалниот почеток на постудената сезона, оние љубители на есента и зимата пронајдоа безброј причини за радост …

Некои уживаат во декорациите во домот, во есенскиот или во празничниот стил, додека други, уживаат во поедноставни работи, како што се чај или кафе. Шоља со топло кафе или чај може да ви го разубави цел ден, бидејќи претставува интересен утрински ритуал без кој некои не можат да трепнат со двете очи истовремено :)

Повеќето од нас припаѓаат на таа група и се посветени на потрага по совршена своја шоља.

Овој пат, решивме да ви претставиме една колекција на интересни шољи за чај или кафе, изработени од керамика, кои се вистински мали уметнички дела.

Шољата која посебно се истакнува во оваа група е, секако, украсената со кристали кои се појавуваат од едната страна.

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Najsimpatičnije šolje za kafu

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗа љубителите на фотографијата – Seb Janiak излага во Белград!
Следна објаваQuimera | Мачето со две лица
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР