No automatic alt text available.

Leonardo Frigo ги експресира своите уметнички способности на гудачки инструменти. Биографии и приказни претставени преку симболи им дозволува на музичарите да се поврзат со својот инструмент на уште поуникатен начин.

Една виолина е потребно три недели да се нацрта, но сепак трудот дефинитивно се исплати.

No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: one or more peopleNo automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: people sittingNo automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: one or more people and people sittingNo automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: 1 person, sitting, table and indoorNo automatic alt text available.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР