Прекрасниот хотел Pulitzer Amsterdam, се наоѓа во 25- те поврзани куќи во близина на каналите, кои датираат од 17-тиот и 18-тиот век, кои се разбира, се реставрирани…

Тие се редизајнирани и претворени во врвен хотел, сместен во трендовскиот крај на овој популарен град. Обезбедувајќи незаборавно возење со чамците преку познатите канали, како и многу други неверојатни работи, оваа уникатна локација успева да го комбинира традиционалниот и современиот холандски дизајн во 225 спектакуларни соби и апартмани за гости.

Секоја соба има луксузни погодности, додатоци за бања Le Labo, како и комплети за поправка на телефони и велосипеди, но погледот кон каналот, најверојатно ќе ве наведе да заборавате на сè друго што ве опкружува.

Се разбира, тоа не е сè што нуди овој прекрасен хотел. Гостите можат да уживаат во модерните и класичните јадења во новиот Jansz ресторан, додека во фоајето и кафето во градината, можете да ги дополните вашите батерии додека се подготвувате за вечерна прошетка или коктел во барот Pulitzer.

Зборувајќи за прошетките, треба да знаете дека овој хотел се наоѓа блиску до познатите атракции на овој град, како што е куќата на Ана Франк или неговиот шармантен Jordaan дел. Што и да планирате да направите во овој град кој нуди толку многу, сепак посетете го овој хотел, бидејќи дефинитивно нема да бидете разочарани.

Jedinstveni hotel u Amsterdamu

Jedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuJedinstveni hotel u AmsterdamuImage result for pulitzer amsterdam hotel

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНесекојдневна колекција Le Secret од Van Cleef & Arpels!
Следна објаваЕсенски тренд – металик кожни јакни!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР