Jake Aikman слика сцени кои ја достигнуваат мистеријата на природата. Драматично разбранувано море и мистични тропски шуми се негова најчеста инспирација за делата со маслени бои. Разбрануваното црно море е првото негово улично дело во Киев. Кога го гледаме резултатот на пренесувањето на неговата работа од платно на ѕид, мораме да признаеме дека ова не смее да остане само во Киев, туку и да се прошират неговите мурали во цела Европа.

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваCrystal Skye нов луксуз на небото!
Следна објаваСпоред дизајнерите на ентериери ова е главниот тренд во 2017 година!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР