Najluksuznija podvodna ložaТуркањето во тесна подморница или нуркањето, повеќе не се единствениот начин да се доживее морскиот живот во својата вистинска форма и убавина. Ponant Americas, луксузна линија на крстарење, доаѓа на помош на сите нас, кои сакаме да да ја впиеме сета убавина и чуда на водниот свет, отворајќи ја својата прва подводна ложа, кој се разлика од било кој друга која досега видена.

Оваа ложа може да собере 184 патници, а  официјално ќе биде промовирана наредната година. Дел од оваа ложа ќе биде и инфинити базенот, лежалките за сончање како и платформата со три  поставки.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР