Неконвенционалноста ја обележува новата ера на тетовирањето. Берлинецот Mo Ganji креира портрети, детали на птици во лет, форми на животни во движење со единствена непрекината линија.

Тетоважите се со нежни контури, но сепак во неговиот стил потсетува на одреден степен на строгост. Дополнителен специфичен елемент се точките кои ја придружуваат линијата и всушност тие го даваат животот на тетоважата.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМагични завеси за урбан амбиент во домот
Следна објаваОбетките на Mango се моден хит на Instagram!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР