Лондонскиот дизајнер со германско потекло Byung е основач на брендот DesignK, кој произведува преубави предмети за сервирање и аранжирање на маса.

Креирани во геометриска, но сепак минималистичка форма, Dreieck & Kreis (на германски триаголник и круг) е нивната нова колекција на основни бои и геомеријски форми. Колекцијата е составена од шољи и тацни инспирирани од Bauhaus движењето. Секоја шоља изработена од керамика има единствени дршки во форма на триаголник или круг.

Овие интересни шољи од кои можете да го консумирате вашиот омилен пијалок се совршен декор на секој модерен ентериер.

Geometrijske šolje i tacne inspirisane Bauhaus pokretomGeometrijske šolje i tacne inspirisane Bauhaus pokretomGeometrijske šolje i tacne inspirisane Bauhaus pokretomGeometrijske šolje i tacne inspirisane Bauhaus pokretomGeometrijske šolje i tacne inspirisane Bauhaus pokretomGeometrijske šolje i tacne inspirisane Bauhaus pokretom

СПОДЕЛИ
Претходна објаваBOSS – колекција за жени пролет-лето 2017!
Следна објаваTopshop има нова колекција за невести!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР