Кога зборуваме за дизајнерското работно време, несомено можеме да заклучиме дека често знае да трае и по 12 часа во денот. Пријатната работна атмосфера е од есенцијално значење, како за продуктивноста така и за инспирацијата. Кога зборуваме за дизајнерските креативни умови, безбројните идеи бараат добро испланиран работен простор.

16

Користејќи ги кабинетите од IKEAKelli Anderson создаде работно биро според своите потреби. Бирото е големо, со паметни решенија за складирање на документи и материјали. Делот каде што стои компјутерот може да се акомодира во висината на дизајнерот доколку посака да работи стоејќи.

Погледнете го исклучително паметниот дизајн, како и дел од процесот на изработка…

10

19

13

07

08

18

20

00 04

05 06

11

09

12

15

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФото на денот | Плажата на мостовите
Следна објаваКруни со пеперутки
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР