Видовме како обожаваме да си го разубавиме животот во очите на другите преку ефектите на Instagram.

Следи разубавувањето на земјите од т.н. „Трет Свет“ каде се прикрива мизеријата и сиромаштијата, а се прикажува културата како идеална и како животот е беспрекорно убав.

Индиската компанија „Limitless“ во Сингапур направи серијал наречен „Убавата Индија“ каде акцент се става на сиромаштијата и загаденоста на оваа земја, се со цел да се отвори едно национално прашање каде би се одговорило какви мерки ќе се превземат.

00
01

02

03

04

05

06

07

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМанго за оваа есен со Rock&Roll колекција
Следна објаваРомантичен ентериер од 65 метри квадратни
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР