Париз, градот на светлината е магичен за посета во секое време од годината. Тој е привлечен и воодушевувачки за секој посетител. Секој кој што го посетил овој волшебен град барем еднаш во својот живот секако дека ги забележал нековите архитектонски и ентериерни белези. Познатиот германски фотограф воодушевен од Париската арихтектура посебно од париските подови решил да формира Инстаграм профил и на него да ги споделува овие прекрасни дизајнирани подови.

Погледнете!!

1220

1514

187

427

1415

1318

1122

332

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ