Камионски, автомобилски, тракторски… не фрлајте ниту еден вид на гума бидејќи секоја од нив можете да ја искористите на креативен начин и со тоа да го разубавите својот дом, градина, па дури и да направите соодветно место за Вашето милениче. Се што ќе Ви биде потребно е стари гуми, имагинација, креативност и слободно време (и некои ситници во зависност за што ќе се одлучите да ги искористите Вашите стари гуми). Погледнете ги фотографиите што следат и инспирирајте се!

53

51

50

49

48

47

45

44

43

42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМал стан во поткровје
Следна објаваВодете љубов, наместо војна | Steven Meisel
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ