Убавите љубовни приказни се ретки, а љубовните приказни меѓу две „хартиени“ души речиси и ги нема. Прекрасна анимација од Daniel Houghton.

Во првата сцена се создава момчето кое паѓа од принтерот во малечкиот хартиен град „11 Paper Place“. Во продолжение тој ја запознава љубовта на неговиот живот и тие заедно го истражуваат малечкиот град од хартија. Катастрофа се случува и и става крај на нивната среќа. 

Прекрасна анимација која дефинитивно мора да се погледне.
1

2

3

5

 

 
СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајлегендарните фризури од филмовите
Следна објаваВо потрага по својата принцеза
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ