Што кога патувањето ќе Ви стане досадно? Тогаш ќе одите во светот на Дизни и ќе се обидете да ја пронајдете Вашата принцеза?

Blaine Gibson е фотограф на кого му здосадиле класичните фотографии кои тој и неговиот пријател ги направиле на нивното заедничко патување па затоа кога стигнале до Disney World добил една идеја. Купил лажен веренички прстен и решил да ја запроси својата „принцеза“; го понудил својот прстен на Пепелашка, Ариел, Јасмин, Ѕвончица па дури и на Гастон.

Не секој ден овие „принцези“ добиваат понуда за брак, но умешно се снаоѓаат кога тоа ќе се случи. Костимираните актери ја играат играта на Gibson, а сето тоа е меморирано со фотографии. Која принцеза би била Вашиот избор?

43

44

45

46

47

48

42

СПОДЕЛИ
Претходна објаваАнимација | Место од хартија број 11
Следна објаваСликање на дрво | Audrey Kawasaki
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ