Тројца студенти, многу креативност, оригинални идеи, монотон електричен столб е се’ што било потребно за да се создаде еден импровизиран витраж светилник. Урбанизацијата вооглавно ја нарушува природната убавина, но Ail Hwang, Hae-Ryaan Jeon и Ghung Ki сметаат дека со едноставни, но ефективни промени може да се разубават одредени „урбани грди објекти“. Со различно обоени пластични панели тие го создаваат овој „светилник“ или на германски Leuchtturm. Прекрасно, зар не?

27

26

25

24

23

21

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВисоко во планините | Max Rive
Следна објаваНаправи сам | Држач за лап-топ
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ