Тимовите од AmnesiArt се главните “виновници” за видеото кое можете да го погледнете погоре. Самото видео ја претставува Јапонија целосно, со своите традиционални и модернистички карактеристики. Интересно е тоа што овие спротивни стила во оваа земја не само што не се спротиставени, туку и меѓусебно се надополнуваат. Напорната работа и духот кои се вложени во Јапонија резултираат со совршената прецизна архитектура, едноставниот начин на живот и колажот од специфични обичаи кои се допрени од религијата ја прават оваа земја совршена за посета.

А дали е потребно да се зборува за прекрасните градини кои секоја пролет воодушевуваат?

2

1

103908

18

16

11

13

12

Cherry Blossoms in Tokyo

15

9

8

7

6

5

1

3

4

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФиктивни оброци | Dinah Fried
Следна објаваСамсон и Далила | МОБ
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ