Постојано сме сведоци на тврдењата за опасноста на булдозите и нивната агресивност. Видеото кое е со времетраење од помалку од една минута, ги поништува сите овие тврдења. Видео кое докажува дека булдозите се мирољубиви и слатки како и сите кучиња, доколку се третираат убаво и се сакаат.

Дефинитивно ќе ви го разубави првиот ден од работната недела.

Имајте весел и полн со љубов Понеделник! :)

СПОДЕЛИ
Претходна објава,,Cloud9’’ – Ирина Тошева | 9.Mоден викенд Скопје
Следна објаваСАД | Главните градови на пролетните алергии
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ