Фондацијата за астма и алергија во САД ги назначи следните градови како центри на пролетните алергии за 2014. Градовите се рангирани според застапеноста на полен, користени медикаменти за алергија и број на алергии на еден пациент

Доколку имате алергија на полен и доколку планиравте да ги посетите некои од овие градови оваа пролет, ве молиме да ја преместите посетата за некоја друга сезона.

St. Louis, Mo

St. Louis at Sunset

Tulsa, Okla

cfiles59670

 

Dayton, Ohio Dalas

Dallas
dallas

Knoxville, Tenn
Knoxville skyline and Sunsphere

New York ny

San Antonio, Texas San Antonio, Texas

Louisville, Kentucky

Skyline-Louisville-Kentucky-night-1-z

Wichita, Kan

hNew Orleans, La

foto_louisiana_001_New_Orleans

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВидео | И булдозите можат да сакаат
Следна објаваSpringfield | Чувствувај се добро. Изгледај подобро.
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ