Да се биде родител е најголем благослов, оној ден кога ќе станете родители во тој момент станувате најбогати на свет. Девет месеци исчекување, девет месеци растење на Вашето „богатство“, месеци вредни за меморирање. Ова видео претставува секојдневно следење на бременоста во текот на сите девет месеци, придружена со песна напишана за оваа прилика насловена како „Нешто ново“. Прекрасно, зар не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКнижевна линија на парфеми | Imaginary authors
Следна објаваПролет во сензуални бои
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ