23

Rebecca Leimbach не е професионален фотограф, таа е мајка инспирирана од својата ќерка Harper и нејзиниот најдобар пријател – англиски булдог. Од самото раѓање на Harper тие се најдобри пријатели; заедно си играат, јадат, се бањаат. Ова е само една фотографија од нивното дружење.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваKантри куќа со пролетна идила
Следна објава„Часот на планетата“ 2014 поддржан од Durex
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР