„Кога те напуштив бев ученик, а сега сум учител“ е една позната реченица од „Војна на ѕвездите“. Phil Postma e уметник кој создава улични дела испириран токму од „Војна на ѕвездите“. Добро познати ликови во ново светло, како повторно создадени во стилот на Postma. Секое дело кое наликува на албум сликичка се карактеризира со R2-D2 роботи како спреј лименки.
Погледнете за што станува збор.

21

22

23

24

25

26

27

28'

29

30

СПОДЕЛИ
Претходна објава5 начини да се поврзете со Вашата книга
Следна објаваСофистицирани господа | Hillary White
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР