IKEA: 13 идеи за мали балкони

Како што бројот на сончеви денови се зголемува, така расте и потребата од комфорно и живописно катче за уживање во убавото време. Ако живеете...

Модерни дневни соби

Модерниот дневен престој може да има повеќе различни функции. Во зависност од дизајнот и димензиите на просторот, доколку ентериерот е со поголема површина, тогаш...

Домот според хороскопскиот знак

Домот е просторот од кој црпиме енергија. Преку неколку астролошки насоки, направете го уште поудобен, а во исто време препознајте ги сопствениците на домовите...

Фенг шуи: Бои во домот

Покрај тоа што влијаат на расположението, боите имаат и терапевтска моќ. Според учењето на фенг шуи, придржувањето до одредени правила при изборот на боja...

IKEA | Каталог 2015

Промоцијата на годишниот каталог на IKEA е настан кој со нетрпение го очекуваат сите љубители на дизајнот и убавите ентериери. Во голема мера се...

Хит кујни во 2015

Новата година со себе носи и нови идеи и нови проекти, зар не? Доколку размислувате за купување или изработка на нова кујна, а не...

Велигденски цветни аранжмани

Цвеќето изгледа воодушевувачки како дел од велигденските декорации, симболизирајќи го истовремено и будењето на пролетта во домот. Свежото цвеќе е задолжителен детаљ, а лалињата...

Направи сам | Организација на плакар

Ви текнува на двата основни проблеми на жените? Прво и основно, немаат што да облечат, додека второ и реално - никогаш немаат доволно простор...

Модерни спални соби (2.дел)

Спалната соба е најинтимната просторија во домот. Во неа започнува и завршува денот на секој од нас, па од особена важност е катчето за...
video

IKEA | Каталог 2016

Промоцијата на годишниот каталог на IKEA е настан кој со нетрпение го очекуваат сите љубители на дизајнот и убавите ентериери. Доколку сте љубопитни да...

Креативни соби за тинејџери

Создавањето на соодветно катче, каде еден или повеќе тинејџери ќе спијат, учат и поминуваат слободното време, може да се покаже како особено тешка задача...

Модерни спални соби (3.дел)

Постојат мноштво стилови кои можете да ги следите кога е дизајнот на спалната соба во прашање. Многумина го сакаат традиционалниот или романтичниот стил на...