Што се случува ако им ги изедете сите слатки на децата?

Какви се реакциите на децата доколку им соопштите дека сте ги изеле сите слатки кои ги добиле на Денот на вештерките?  Судејќи по нивното...

Дали и вие?

Дали и вие како мали уживавте да гледате Баљум баљум, Балтазар, Штрумфови, Веселите Грашковци, Чевличиња, Летечките мечиња, Пожарникарот Сем, Кире Бананамен, Мечето Ушко, Тетка...

Друштво + луда идеја = АДРЕНАЛИН ! ! !

Се собрале пријатели, поставиле вертикални столбови, закачиле еластично јаже и забавата започна! Погледнете :)

Што се крие под кожата?

Креативна реклама. Погледнете што се крие под "маската" на Рико - дечкото "Зомби". Ви приложуваме неколку фотографии од Рико.  

Поучна реклама

Не ги дискриминирајте луѓето со хендикеп.Тие се исти како и сите нормални луѓе, сакаат внимание, љубов, грижа. Не им го одземајте тоа!!! Се надеваме...

Ова е неговиот момент, дел од секундата кој му го промени...

Момче кое ќе го остави без зборови Michael Buble.Неговиот глас е...Видете и слушнете сами !

Ја пронајдовме новата Цеца!

Ја пронајдовме новата Цеца! Ваков перформанс и глас верувајте не сте виделе. Па тие движења,па тој глас,па тој осмех...Уживајте во ритамот :)

Малку поинаков бенд

Москва полека станува се понеобична и уникатна.Русиве знаат како да бидат едни и еднинствени.Погледнете!

Не значи НЕ

Маченце кое верувајте ќе ве натера да го изгледате до крај. Уживајте :)

Си го слушна гласот за прв пат во животот

Глува девојка доби можност да си го слушне гласот за прв пат во животот.Тоа се вистинските вредности во животот.Погледнете колку е среќна!

Што е тоа хороскоп?

Хороскоп е кога има животни!ха ха ха....Погледнете го интервјуто на овие мали слатки деца.Секој одговор е своја приказна...Уживајте

Моето најлудо лето!

Веруваме дека летото што доаѓа сите посакувате да ви биде лудо и незаборавно. Погледнете како се забавува ова друштво.

Мажите и женските гради

Знаеме дека кинезите се луди кога станува збор за натпревари и шоуа, но ова е вистински тест за мажите.Погледнете!

Некој нека превземе нешто!

Израз на лице кој вреди да се погледне!

Приказна која остава без зборови

Момче кое е оставено само на себе целиот свој живот,преживува сам без никаква помош борејки се со сите тешкотии што животот му ги "подарил".Тој...

Назад кон самотијата

Последниот бакнеж, последниот состанок, последниот поглед во очите на вашата љубов.