автори Објавено од Дамјан Корубин

Дамјан Корубин

1119 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

Убавиот Сплит

Сплит - некогаш само мало трговсkо градче, а денес најголем град на Јадранското крајбрежје и еден од најпосетените градови во овој дел на Европа....

Шангаj и безбедноста на пешаците

В0 2012 беше направена една од најиновативните градби во светот. Тука станува збор за безбедноста на пешаците во Шангај. Тоа е најголемиот кружен пешачки...