Класичните рамки за слики одамна не се во мода. Зафаќаат премногу место, треба постојано да се брише прашина, како и фактот што е невкусно да се чуваат премногу рамки за слики во една соба.

Затоа, ние имаме навистина едноставно решение за креирање на еден потсетник кој ќе ве врати во убавите моменти и ќе ги колектира сите спомени видливо.

За правење на еден ваков потсетник потребно е:

  •  празна кутија од чевли (или друг тенок картон);
  • ножици;
  • молив;
  • темперни боици;
  • четка;
  • дрвени штипки;
  • парче шарена ткаенина;
  • силиконски лепак и
  • многу ентузијазам.

Процесот за изработување е многу едноставен, можете да го видите на фотографиите.

Original-sunburst-photo-display-materials_s4x3_lg

Original-sunburst-photo-display-trace1_s4x3_lg

Original-sunburst-photo-display-cut-cardboard_s4x3_lg

Original-sunburst-photo-display-trace2_s4x3_lg

Original-sunburst-photo-display-cut-fabric_s4x3_lg

Original-sunburst-photo-display-glue-fabric_s4x3_lg

Original-sunburst-photo-display-paint-pin_s4x3_lg

Original-sunburst-photo-display-pin-placement_s4x3_lg

Original-sunburst-photo-display-glue-pin_s4x3_lg

Original-sunburst-photo-display-ribbon_s4x3_lg

CI-Joann-Palmisano-sunburst-picture-display-final_s4x3_lg

Убавината во овој потсетник е тоа што не мора да се користи само за фотографии, туку и за цртежи на Вашите деца или за кратки пораки до семејството.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрво душкање
Следна објаваКуќичка од дрво | Mjolik Architects
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР