Филмовите ќе те направат познат, телевизијата ќе те збогати, а театрот од тебе ќе направи добар човек.” – Tom Stoppard

Театарот му дава живот на човекот. Во него ја пронаоѓа околината, ја осознава реалноста. Во него ја гледа вистината за општествените норми, ја доживува и открива својата емоционална природа.

Погледнете ги најубавите театри во светот и пронајдете место во Вашата листа на топ дестинации кои се морални за идна посета…
boston-opera-house_2836106k

Boston Opera House, САД
copenhagen-opera_2835457k

Copenhagen Opera House, Данскаdionysus-eleuthere_2836075k

The Odeon of Herodes Atticus, Грцијаfox-theatre_2835455k

Fox Theater, САД

fox-theatre-stalls_2835456k

Fox Theater, САДguangzhou-china_2835452k

Guangchou Opera House, Chinala-fenice_2835453k

Gran Teatro La Fenice, Италија
minack-theatre_2836074k

Minack Theater, Англија
oslo-opera-house_2836100k

Oslo Opera House, Норвешка
seebuhne-chairs_2836072k

The Seebühne, Австријаwalt-disney-gehry_2836071k

Walt Disney Concert Hall, САД
winter-garden-boxe_2840312k

Winter Garden and Elgin Theater, Канада
winter-garden-circ_2840311k

Winter Garden and Elgin Theater, Канадаwuxi-opera-house_2836095k

Wuxi Grand Theater, Кина

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНесекојдневен ковер на Heart-shaped box
Следна објаваLouis Vuitton | Духот на патувањето
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР