Колекција на креативни дела низ улиците на Шпанија, дело на Pejac. Тој пректикува сосема нов и креативен пристап кон вообичаените техники на уличната уметност. Работи претежно во црна и бела боја. Негови препознатливи дела се препознатливиот бар код, плашилото и картата на светот претставена на невообичаено место. Погледнете за што станува збор.

31

30

29

28

27

26

25

24

23

22

21

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДаниел оди директно во суперфиналето на Х-Фактор
Следна објаваХипер – реалистични жени на платно
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР