Фотографиите што следат се направени благодарение на продуцентот Peter Chinn кој со помош на специјални ултразвуци успева да сними различни животни додека се наоѓаат во утробата. Снимките и фотографиите се направени за потребите на документарниот филм „Extraordinary Animals in the Womb” на National Geographic Channel во кој се опфатени почетоците на животот кај повеќе животни. Ние Ви претставуваме само дел од фотографиите.

29

28

27

26

23

21

СПОДЕЛИ
Претходна објаваStradivarius | пролет/лето ’14
Следна објаваЗошто девојките сакаат да бидат Дизни принцези?
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР