Секоја девојка пораснала со Дизни цртаните, секоја девојка има своја омилена Дизни принцеза и секоја девојка би сакала да биде принцеза. Ова видео дава комичен приказ на осум причини зошто девојките посакуваат да бидат принцези. Нема миење садови, нема отпуштање и потреба за работа, со бакнеж можат да го пронајдат својот принц, глувците им се најдобри пријатели, секогаш имаат добра флизура, постојано имаат изговори за се’, имаат волшебна топка и своите чувства можат да ги изразат со песна. Ние не се согласуваме, за нас секоја девојка е принцеза, а секое момче принц во вистинскиот живот; едноставно треба да знаеме како да го препознаеме тоа. :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПочеток на животот
Следна објаваПарфем – Патрик Зизкинд
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР