Се запознаа, дозволија да ги понесат чувствата, заборавија на гордоста. Беа најдобри пријатели, се почитуваа, си веруваа, се надополнуваа, си помагаа и неизмерно се сакаа. Така ја градеа љубовта од бајките со добро познатото „до крајот на животот“.

Љубовта не е магија, оваа приказна иако кратка го вклучува се она што е потребно за љубов. Создадете Ваша љубовна приказна.

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрекрасни цветни девојки
Следна објаваНе се паметат првите туку вистинските работи
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ